Πως να παίξετε στοίχημα στην Championsbet.net

Στοίχημα

Ποιό είναι το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού;

Σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις, το ελάχιστο ποσό που μπορείτε να ποντάρετε είναι 0,10 ευρώ

Τι είναι η Γκανιότα?

Η γκανιότα στο αθλητικό στοίχημα είναι το ποσοστό που υπολογίζει ο πράκτορας ως κέρδος του όταν υπολογίζει τις αποδόσεις για κάθε αγώνα και αθλητικό γεγονός. Για αυτό οι παίκτες πρέπει να αναζητούν όσο το δυνατόν μικρότερη γκανιότα γιατί αυτά τα χρήματα είναι χρήματα τα οποία αφαιρούνται από τα συνολικά στοιχήματα των παικτών υπέρ του διοργανωτή πράκτορα.

Όρια πονταρίσματος ανά παιχνίδι ή διοργάνωση τα αναφέρετε κάπου ή όταν πάμε να ρίξουμε κάποιο στοίχημα; Όρια κέρδους ημερησίως ή εβδομαδιαίως;

Σχετικά με τα όρια θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν υπάρχουν περιορισμοί. Σε περίπτωση που το σύστημα δεν δεχτεί κάποιο ποντάρισμά σας θα ενημερώνεστε την ίδια στιγμή.

Τι γίνεται όταν αναβληθεί ή διακοπεί ένας αγώνας?

Ένας αγώνας που μετατίθεται χρονικά πέραν των 24 ωρών, θα θεωρηθεί ως άκυρος εάν δεν επαναληφθεί ή δεν τελειώσει. Σε αυτή τη περίπτωση η απόδοση θα τεθεί ίση με την μονάδα (1).

Εάν ένα παιχνίδι διακοπεί πριν το ημίχρονο ή αναβληθεί και δεν διεξαχθεί εντός 24 ωρών, θα θεωρηθεί άκυρο και η απόδοση του θα τεθεί ίση με την μονάδα (1) σε όλα τα σημεία.

Πού μπορώ να βρω το ιστορικό του λογαριασμού μου, με όλα τα πονταρίσματα που έχω κάνει;

Όσο αφορά το ιστορικό υπάρχει το προσωρινό ιστορικό από το My slips και το μόνιμο ιστορικό "Ταμεία νέου στοιχήματος " που αναγράφονται όλα τα παλαιότερα στοιχήματα που έχετε παίξει προ 2 μηνών και πίσω.

My slips:

θα πρέπει αρχικά να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Έπειτα πατήστε στο 'Στοίχημα' και στα δεξιά σας θα βρείτε με κίτρινα γράμματα τα 'Slips' τα οποία και θα επιλέξετε. Συμπληρώστε τις επιθυμητές ημερομηνίες και παραμέτρους για αναζήτηση.

Ταμεία νέου στοιχήματος:

Tο μόνιμο ιστορικό το επιλέγετε από το μενού "Ο λογαριασμός" μετά "Ταμεία νέου στοιχήματος ", βάζετε ημερομηνίες, επιλέγετε Sportsbook ή Live και πατάτε το "REAL" δίπλα από το Username σας. Μόλις φορτώσει, βλέπετε δεξιά τα σύνολα και αν πατήσετε δεξιά πάνω στο Username θα σας ανοίξει η λίστα με τα δελτία σας. Πατώντας πάνω στο ID του δελτίου σας βγάζει αριστερά και τις επιλογές.

Υπάρχει παρακράτηση φόρου για τους Έλληνες παίκτες;

Ναι. Η championsbet λειτουργεί νόμιμα στην ελληνική αγορά και ως εκ τούτου οφείλει να τηρεί τις διατάξεις του ν.4141/2013 και να παρακρατά το φόρο που αντιστοιχεί στα καθαρά κέρδη των παικτών και να τον αποδίδει στη συνέχεια στο Ελληνικό Κράτος. Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο υπολογισμού του φόρου στα κέρδη, διαβάστε παρακάτω.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΕΡΔΩΝ ΠΑΙΚΤΗ

Η φορολογία του παίχτη είναι σε ισχύ από τις 6 Απριλίου 2013 με βάση το νέο νόμο 4141/2013 (ΦΕΚ Α 81) και αφορά όλες τις νόμιμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των online τυχερών παιγνίων.

Σε αυτό το νόμο, υπόκεινται και οι εταιρίες, αλλά και οι παίκτες που παίζουν μέσω των ιστοσελίδων αυτών των εταιριών, και δεν έχει σχέση με το αν σας πιστώθηκε μπόνους ή όχι.

Για να μην υπάρχει παρανόηση, η παρακράτηση του φόρου του παίκτη, δεν ξεκινά από το 1ο ευρώ. Για να έχετε μια πλήρη εικόνα για τη φορολόγηση του παίκτη δείτε τα εξής:

Για το στοίχημα:

H αξία της κάθε στήλης στην championsbet.net είναι 0,1 ευρώ. Σύμφωνα με τον Ν. 4141/2013 η φορολογία των καθαρών κερδών εφαρμόζεται κλιμακωτά ανά στήλη, και ως εκ τούτου, το αφορολόγητο ισχύει για καθαρό κέρδος μέχρι 100 ευρώ ανά στήλη (ανά 0.10 ευρώ), δηλ. για καθαρό κέρδος μέχρι 1.000 ευρώ ανά 1 ευρώ πονταρίσματος.

Παραδείγματα:

α) Παίκτης ποντάρει 100 στήλες (δηλ. 10 ευρώ) σε απόδοση 820 και κερδίζει 8.190 ευρώ. Δεν υπάρχει κανένας φόρος αφού το καθαρό του κέρδος είναι 8.190 / 100 = 81,90 ευρώ ανά στήλη (το αφορολόγητο είναι 100 ευρώ ανά στήλη).

β) Παίκτης ποντάρει 50 στήλες (δηλ. 5 ευρώ) ευρώ σε απόδοση 1100 και κερδίζει 5.500 ευρώ. Το καθαρό του κέρδος είναι 5.495 / 50 = 109,9 ευρώ ανά στήλη. Τα πρώτα 100 ευρώ ανά στήλη είναι αφορολόγητα. Στα επόμενα 9,9 ευρώ ανά στήλη παρακρατείται φόρος 15% (δηλ. 1,485 ευρώ ανά στήλη x 50 στήλες = 74,25 ευρώ). Ο παίκτης τελικά εισπράττει λοιπόν μετά την παρακράτηση του φόρου 5.425,75 ευρώ.

Δείτε και τα σχετικές παραπομπές στη νομοθεσία:

http://nomoi.info/%CE%A6%CE%95%CE%9A-%CE%91-81-2013-%CF%83%CE%B5%CE%BB-16.html

http://nomoi.info/%CE%A6%CE%95%CE%9A-%CE%91-81-2013-%CF%83%CE%B5%CE%BB-17.html